Ahlaki Yozlaşmanın Sonu Hüsrandır Yok Oluştur!

Ahlaki çöküntü her geçen gün artarak devam ediyor. Ne yazık ki: Yahudinin çıplaklık modası gençlerimizin yaşam tarzı haline geldi. Hızla bir yozlaşmaya doğru sürükleniyoruz. Bu gidişin sonu hüsran ve ahlaksızlıktır. Milli ve manevi değerlerin ayaklar altına alındığı bir dönem yaşıyoruz. Bu bizim için tehlike çanlarının çaldığı dönemdir.

Ahlaki çöküntü devam edecek olursa, toplumun huzuru bozulacak, hayat tarzımız değişecektir ki bu değişim Batının istediği bir değişim tarzı olacaktır. Türk ve İslam ahlakından uzaklaşmak demektir.
Bu çocuklarımızın milli kimliğini ve milli benliğini kaybetmesi demektir.

Ahlaksızlıkla mücadele edilmediği takdirde toplumun geneli bundan etkilenecek, gençlerimizi ve çocuklarımızı korumak imkânsız hale gelecektir. Akıllara durgunluk verecek boyutlara ulaşan ahlaksızlık belirli sayıda kalmayıp tüm toplumu huzursuz etmeye başlayacaktır.

Anne ve babaların, ebeveynin müdahil olmadığı bir yaşam tarzı hakimdir gençlerimize…”Güzel oldu mu? Yakıştı mı? Moda’ya uygun mu?” Tüm mesela bu: Ahlaka uygun mu, İslama uygun mu, Türk medeniyet ve adetlerine uygun mu? Bunu arayanımız yok. Adeta namus ve ahlaki değerlerle dalga geçer hale geldik.

Amaçlı uyduruk kanallar sokak röportajı yapıyor; namusla, ahlaki ve dini değerlerle alay geçiyorlar: sunucu soruyor, Allah’a inanıyor musun? Genç kız cevap veriyor: Ben Şeytana inanıyorum ; bunun şakası bile küfürdür farkında değil! Eskiden olsa millet kıyameti koparırdı: Genç kız diyor ki: benim için bekaretin bir önemi yok, olsada olur olmasa da!.. Namus şeref haysiyet değerlerimize ne oldu?…

Sokak çıplaklığı pikajları geçti. Bize büyüklerimizin öğrettiği: “Setrül-Avret” Mahrem yerlerin kapatılması önem arz etmiyor artık. Genç yatak kıyafeti ile – don göynet geziyor yüzü bile kızarmıyor. Nerde kaldı Türk ve İslam ahlakı? Çıplaklığın adını Yahudiler moda etti bizde uyduk kalabalığa… Bu gidişin sonu hüsrandır ve yok oluştur. Sanırım ahlaksızlık çöplüğüne doğru yürüyoruz !

Turistik bölgelerde kadın erkek rahatlıkla aynı hamama gidiyor ve sade bir kilotla dolaşmaktan haya etmiyorlar. Konuştursan namus ve ahlak nutku atarlar, kendine toz bile kondurmazlar. Hatta senden benden daha iyi Müslüman olduğunu ilan ederler. Yozlaşmanın sınırı yok artık, bunun adına ahlaksızlık derseniz sizinle dalga geçerler, sizi ayıplarlar hangi çağda yaşıyorsunuz derler: Bilmiyorlar ki: çıplaklık çağ dışı ve ilkel hayatın ürünü…

Sürekli bozulan bir aile düzenimiz var. Boşanmalar artıyor, aile huzuru kalmadı, aileler dağılıyor. Sokakta buluyor sokakta kaybediyoruz aileyi artık. Bir de internet denilen sosyal medya rezaleti çıktı, sanal alemde bulup sanal alemde kaybediyoruz ailelerimizi. Sonumuzu Allah hayreylesin. Bu yozlaşma devam edecek olursa Türk ve İslam ahlakından eser kalmayacak yaşantımızda. Endişe etmekte haksız mıyız şimdi? Bu ülkeyi bu vatanı hangi nesille koruyup ebedi yurt yapacağız Anadolu’yu ?

Batının ve Yahudi Lobilerinin Türk gençlerinin ahlakını bozma planlarını ve dejenere etme düşüncelerini biliyorsunuz sanırım: Onların elinden Kur’anı Kerim’i almak İçin uğraşmayın, ahlakını bozun ve giyim kuşamını değiştirin diye misyonerlerine hedef gösteriyorlar!..

Anadolu Türk’ün öz vatanı diyoruz, bu uğurda milyonlarca can vermiş kan akıtmış mücadele etmişiz. Bu cennet vatan kolay kazanılmadığı gibi korunması da kolay olmayacaktır. Bu koruma vatanını seven üstün ahlaklı ve Türk – İslam değerleri ile donanmış bir genç nesille mümkündür. O gençliği kaybederseniz unutmayın ki: bu vatanı da kaybedersiniz ( Allah korusun da..)!

YORUM EKLE