banner223

ALAÇAM BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Alaçam Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü yol yapım, çalışmalarına Doyran Mahallesinde devam ediyor.

ALAÇAM BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Sathi kaplama asfalt yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Doyran Mahallesi, Cırtlar Sokak Mevkiinde 3 kilometrelik, sathi kaplama asfalt yol çalışmalarına başladı.

Alaçam Belediye Başkanı  İlyas Acar, Doyran Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez ve mahalle sakinleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

 Başkan ACAR, "Alt yapı çalışmalarını tamamladığımız mahalle yollarının asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz.Elimizdeki imkanları değerini iyi biliyor, az zamanda çok iş üretmek için çabalıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızı halkımıza hissettirmek için gece gündüz çalışıyoruz.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz büyük bir gayretle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek  için hızlı bir şekilde çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, güler yüzü bize en büyük ödüldür. Yeni yapılan yollarımızı iyi günlerde  kullanalım ,mahalle sakinlerine hayırlı olsun,”dedi.

Doyran Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek ; Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR’a ve personeline teşekkür etti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER