banner221

ALAÇAM'DA SAĞLIKLI VE HİJYENİK KURBANLIK SATIŞ PAZARI

Alaçam Belediyesi tarafından Kurban Bayramı Dolayısıyla Canlı hayvan pazarında korona virüs tedbirleri kapsamında pazara gelenlerin ateşleri ölçüldükten sonra içeriye girmesine izin veriliyor.

ALAÇAM'DA SAĞLIKLI VE HİJYENİK KURBANLIK SATIŞ PAZARI

Alaçam'da korona virüs tedbirleri de sıkı bir şekilde uygulanıyor. Kurban Bayramı Dolayısıyla Alaçam Belediyesi tarafından canlı hayvan pazarında sıkı tedbirler alındı. Canlı hayvan pazarına gelenlerin ateşi ölçülüyor. Vatandaşların ellerini dezenfekte ettikten sonra maskeli bir şekilde pazara girmelerini izin veriliyor.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, belediyemiz tarafından kurban satış pazarında bu yıl ek olarak pandemi tedbirleri alındığını ifade ederek, “Giriş kapısında vatandaşlara maske dağıtımı ve ateş ölçümü yapılıyor. Ayrıca belirlenen noktalara uyarılar ve el dezenfektanları yerleştirildi. Alan içerisinde sosyal mesafeye uyulması noktasında sesli ve yazılı uyarılar yapmıyoruz. Ekiplerimiz alanı denetleyerek, sosyal mesafeye uyulması noktasında uyarılarda bulunuyor. Denetimler kapsamında, kurban pazar alanında vatandaşların ve satıcıların maskesiz dolaşımına, el sıkışılarak pazarlık yapılmasına ve kurbanlıkların sergilendiği çadırlarda kalabalık oluşmasına izin verilmeyecek.

Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında herhangi bir olumsuzluk oluşmaması için Alaçam Belediyesi ekipleri görev başında olacak. Çevre ve insan sağlığını etkileyecek tüm önlemleri alan belediye ekiplerimiz, alandaki ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını da aralıksız sürdürecek,"dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER