Alaçam – Yakakent Devlet Hastanesinin İhalesi Yapıldı

Sağlık Bakanlığı imar inşaat daire başkanlığı tarafından projelerin onaylanmasından sonra 2021 yılı içerisinde ihale aşamasının sonuçlanması ile yapımına başlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Alaçam – Yakakent Devlet Hastanesinin İhalesi Yapıldı

Alaçam ve Yakakent'e hizmet verecek olan 50 yatak kapasiteli hastane Toplam 17.384 kapalı alan, 50 Yataklı, 2 Ameliyathane, 12 Poliklinik, 170 araçlık otopark oluşan proje Sağlık Bakanlığı tarafından ihalesi yapılmış olup en kısa zamanda yer teslimi yapılacağı bilgisi alındı.

8 Mart 2018 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisinden geçen Alaçam ve Yakakent'e hizmet verecek olan 50 yatak kapasiteli hastanenin ihalesi yapılarak hayalet resimleri çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisinden karar doğrultusunda Alaçam'a yapılması planlanan hastane, Alaçam le Yakakent arasında bir bölgede yapılacak. Hastane, hem Alaçam hem de Yakakent ilçelerine hizmet edecek bir alana yapılacak. Alaçam yeni bir devlet hastanesine kavuşuyor. Alaçam'a yapılacak yeni devlet hastanesi, Etyemez Mahallesi'ne inşa edilecek. 50 yatak kapasiteli olacak hastane, Yakakent'e ise 6 km uzaklıkta olduğunu iki ilçeye ve bölge halkına hizmet vereceği söylendi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
nihat alcin
nihat alcin - 3 yıl Önce

tebrikler alacama yeni hastahane yapılıyor cok sükür alacamlılar cok sevınıyor hayırlı ugurlu olsun rabbim tamamına erdirsin

SIRADAKİ HABER