KAYMAKAM ZAMAN; SOSYAL YARDIMLAR DAĞITILMAYA BAŞLANDI

Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında bin TL’lik nakit sosyal yardım 65 yaş üstü ailelere teslim edilmeye başlandı.

KAYMAKAM ZAMAN; SOSYAL YARDIMLAR DAĞITILMAYA BAŞLANDI

PTT iş yerlerinde sosyal mesafe kuralının uygulanamaması nedeniyle bin TL nakdi yardım paraları, jandarma, polis, postacı ve bekçiler tarafından dağıtılmaya başlandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine ödenecek olan bin TL nakdi yardım ödemelerinin, PTT iş yerlerinde sosyal mesafe kuralının uygulanamaması nedeniyle, evden yapılmasına karar verilmişti. Jandarma, polis, postacı ve bekçiler tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar giderek yardım paralarını dağıtıyorlar.

Görevlilerden paralarını alan 65 yaş üstü vatandaşlar, "Devletimizden Allah razı olsun, jandarmamız evimize kadar geldi. Paramızı teslim aldık, çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, yaptığı açıklamada, "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi" kapsamında nakit 1.000₺lik sosyal yardım, ailelerimize Jandarma, polis, postacı ve bekçiler tarafından teslim edilmeye başlandı." dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahat şahin
Sebahat şahin - 4 yıl Önce

Benim hesabima bakdim bin TL yardım yatmadi bende şartlıeytim yardımı düzenli yardim alıyordum neden bana yatmadi bilgisi olan varsa dönüş yapsin lütfen tfn 0546811 7579 aramanizi rica ederiz

SIRADAKİ HABER