YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEMİŞTİ, İLK YARDIM ELİNİ DEVA PARTİSİ UZATTI

Samsun Alaçam ilçesinde çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren anne oğulun çağrısına Demokrasi ve Atılım Partisi kulak verdi.

YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEMİŞTİ, İLK YARDIM ELİNİ DEVA PARTİSİ UZATTI

Samsun Alaçam ilçesinde çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren anne oğulun çağrısına Demokrasi ve Atılım Partisi kulak verdi.

Samsun'un Alaçam İlçesi Kapalı Mahallesinde yaşayan ve basının gündemine aile dramı olarak yansıyan haber üzerine DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı harekete geçti. Partinin ilçe başkanı Serkan Dağlı ekibi ile birlikte ilgili mahalleye giderek Semiz ailesini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Dağlı; "21.yüzyılda bu derece kötü durumlara şahitlik etmek bizleri derinden yaralıyor.  Aziz Bey, 90 yaşında yatalak annesine bakıyor. Bahçeden toplayabildiği her şeyi satarak gelir elde etmeye çalışıyor. Annesine bağlanan 672 TL'lik para ile geçim mücadelesi veriyorlar. Annemiz yatalak olduğu için bez masrafları da mevcut. Ahşap ve çok eski bir evde az sayıda eşyaları ile hayatlarını sürdürüyorlar. Yetkililerin bu konuda elinden geleni yapacağından şüphemiz yok. Fakat biz de Deva Partisi olarak bir kampanya başlattık. Yardımseverlerimizle bu iki anne oğul için gereken ne varsa yapacağız. Hayırda yarışan bir kültüre sahibiz, bu kültürün ışığında elimizden geldiği kadar çok aileye dokunmak istiyoruz.

Siz değerli basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyoruz. Sizlerin haberleri sayesinde zor durumda olan insanlarımızdan haberdar oluyoruz. Bunlar da siyasetin en güzel taraflarından birisi, çünkü görüyoruz ki halkımızın dertleri var ve biz de deva olmak için bu yola çıktık. Köy ziyaretlerimizin sayısını artıracağız.”  şeklinde konuştu.

Köy halkı da Deva Partisi yetkililerini oldukça güzel karşıladılar. Deva partisi seçim dönemi olmamasına rağmen sahalarda olması ve esnaf ziyaretleri ile oldukça dikkat çekiyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER