Bu Proje Atakum’u Ayağa Kaldıracak

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci,belediyenin karşı karşıya kaldığı ekonomik imkansızlığı aşmak için dev bir projeyi hayata geçiriyor.

Bu Proje Atakum’u Ayağa Kaldıracak


Atakum’da hayata geçireceği Avrupa Birliği’nin desteğindeki proje ile 5000( beş bin) kişiye iş imkanı sağlanacak.

ŞU ANDA Atakum Belediyesiyle birlikte bu projeyi hayata geçirmeye çalışan iş adamları ve Belediye ekibi birlikte gece gündüz çalışıyor.
Tekstilkent şeklinde oluşacak bu proje Atakum içerisinde olduğu gibi, Atakum a bağlı teşvik alanı içerisinde olan köylerin de bir kısmında faaliyete geçirilecek.
Bu tekstilkentlerde üretilen mallar dış ülkelere satılarak Atakum’da, dolayısıyla da Türkiye ye önemli miktarda döviz girdisi sağlayacak.
Türkiye’deki belediyelerin şu anda en büyük sorunu olan ” ekonomik sıkıntı ” böylece aşılmış olacak.

Bu Proje sadece tüketime dayalı olarak faaliyet gösteren ve iflasın eşiğine gelmiş diğer belediyelere de örnek olacak.
Herkesin sık sık sorduğu;

“Belediyeler işsizliğin önlenmesine katkı sağlayacak üretim faaliyetlerine neden el atmıyor?”sorusunun cevabı da böylece eşsiz bir örnek olarak ayakta duracak.
Projenin en geç beş ay içerisinde tamamlanıp faaliyete başlayacağı ifade ediliyor.

Tekstilkent projesinin faaliyete geçeceğini duyan vatandaşlar, kitleler halinde belediye bünyesinde oluşturulan birime kayıtlarını yaptırıyorlar.
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci bu projeyi başarıp hayata geçirdiğinde, Türkiye genelinde tartışılamayacak ve sarsılmayacak örnek bir Belediye Başkanı olarak yerini alacak.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER