CHP İL BAŞKANI TÜRKEL: BU RAKAMLA YAŞAYABİLECEK BİR BABAYİĞİT ÇIKSIN

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “Asgari ücreti cocuğuna asgari ücret kadar harçlık verenler belirlemiştir.

CHP İL BAŞKANI TÜRKEL: BU RAKAMLA YAŞAYABİLECEK BİR BABAYİĞİT ÇIKSIN

 Bu rakamları belirleyenler, bu zor koşullarda yaşayabilecekler mi? Ortaya çıksın bir babayiğit görelim. Asgari ücretten alınan vergiyle ilgili de bir düzenleme yapılmadı.

 Kısacası hem işçi hem de işveren memnun olmamıştır. Biz 3.100 lira olması gerektiğini ısrarla söyledik. Bakıldığında 300 liralık fark ufak geliyor olabilir ancak bu 300 lira, bir annemizin pazar parası, bir elektrik, bir su veya bir doğalgaz faturasının karşılığıdır. 2 bin 300 lirayla geçinemeyenler 2 bin 825 lirayla mutlu olamayacaklardır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ilan ettiği üzere Atakum belediyemizde çalışan personellerin 3100 TL asgari maaş alacağını müjdesini veren Fatih Türkel Cumhuriyet Halk Partisi varsa Cumhuriyet Halk partili belediyeler varsa halkımız için var. Kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere Atakum belediyemiz mücadele etmektedir ama tüm sıkıntılara rağmen. Atakum belediye başkanımız Sayın Cemil Deveci gerekli çalışmaları bitirdikten sonra Samsunlularla paylaşacak dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER