AYNI HAYALİ KURUYORUZ

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek yayımladığı basın açıklamasında, “Biz bu şehre dair küçük hesaplar değil, büyük hayaller kurduk. Şehrin insanı ile en büyük ortak noktam hayallerimizdir. Dedi.

AYNI HAYALİ KURUYORUZ

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek yayımladığı basın açıklamasında, “Biz bu şehre dair küçük hesaplar değil, büyük hayaller kurduk. Şehrin insanı ile en büyük ortak noktam hayallerimizdir. Dedi.
Neden aday olduğu sorusunun yanıtını veren Şimşek, “Bizi doğuran, yetiştiren ve ekmek veren bu şehre bir ahde vefamız var. Kamu görevlerimizi her daim bu düstur ile yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Bu şehrin evladı olarak yetişmenin ve görev yapmanın bilinciyle, gönlümüzde ki hizmet davası memleket sevdası ile birleşti ve hiç düşünmeden yola revan olduk.
Biz bu şehre dair küçük hesaplar değil, büyük hayaller kurduk. 
Bir şehir hayal ediyorum, sokaklarında mutlu insanların dolaştığı, çocukların güvenle oynadığı, gençlerin kültür, sanat, spor ve sosyal yaşam alanlarında eğlendiği, büyüklerimizin huzur bulduğu,
Bir şehir hayal ediyorum, bilinçli üretimin yapıldığı, tarıma dayalı sanayinin geliştiği, ürünlerinin markalaştığı,
Bir şehir hayal ediyorum, işsizliğin olmadığı, esnafıyla sanayisi ile ekonominin canlandığı, büyük katma değerli yatırımların oluk oluk aktığı,
Bir şehir hayal ediyorum,  kendine özgü mahalleleri, caddeleri ve sokakları gerek tarihi dokusuyla gerekse modern görünümüyle içimizi ısıtan,
Ve yine bir şehir hayal ediyorum, turizm potansiyellerinin ön plana çıktığı, yılın dört mevsiminde havasını, suyunu, doğasını ve gastronomisinin tadını çıkarmaya gelen insanların olduğu.
Kurduğumuz bu hayallerin temelinde, bu güne kadar oturup kalktığımız, selam verip selam aldığımız herkesin bir payı var. Ve işte bu puzzle’nın parçalarını birleştirmek için bu göreve talip olduk. Burada yaşayan herkes gibi bu şehre dair hayallerim var. Bu şehrin insanları ile en büyük ortak noktam ise aynı hayalleri kuruyor olmaktır.
Türkiye Yüzyılı’ında geleceğin şehrini inşa etmenin, hayallerimizde ki Bafra’yı yaşamanın tek yolu ise, istişare kültürü, ortak akıl ve birlik beraberlik içerisinde, kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışmaktır. Bunu başarmak ise hepimizin görevidir.
Bu nedenle seçim çalışmalarımız kapsamında düzenlediğimiz bir dizi ziyaretlerde, şahsımıza olan ilgi alaka ve teveccüh bizleri onurlandırmış, heyecanımıza heyecan katmıştır. Hayallerimizi gerçekleştirme noktasında bizlere gönülden destek veren herkese teşekkür ediyor. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.” Dedi.
Her Şey Bafra İçin,
Her Şey Sizin İçin.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER