BAFRA CHP SORDU: ECZACILIK FAKÜLTESİ NE OLDU?

CHP İlçe Başkanı Perçin: Eczacılık Fakültesi Bafra'nın Hakkıdır Dedik Ama Yetkililerden Bu Konuyla İlgili Halen Ses Çıkmıyor.

BAFRA CHP SORDU: ECZACILIK FAKÜLTESİ NE OLDU?

Başkanı Vahit Perçin Eczacılık Fakültesinde son durum hakkında yetkililerin bir an önce gereğini yapması ve hayata geçirilmesini Bafra için istiyoruz dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin Parti Binasında yaptığı aylık basın toplantısında önemli açıklamada bulundu.
Perçin, bilindiği gibi Resmi Gazetede yayımlanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra eczacılık fakültesinin kurulması hakkında ki çıkan haberler Bafralı olarak bizleri sevindirmiş ve onurlandırmıştı.
“ Sesimizi Duyuramadık mı ?
Başkan Perçin, 1 Nisan 1975 tarihinde kurulan Ondokuz Mayıs Üniversitesi kuruluşundan bu güne kadar 44 yıllık sürecekte kurulamayan Eczacılık Fakültesi geçtiğimiz aylarda resmiyet kazanmıştı. Bunun içinde gerek Fakültenin yerini bağışlayan Akif Arslan ile Eczacı Saffet Arslan ve Bafra’nın ileri gelen protokolüyle halkıyla “Eczacılık Fakültesi “ Bafra’nın Hakkıdır Sloganıyla bir takımda protesto ve eylemler yapılmıştır sesimizi duyurma adına. 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER