Bafra'da vefat edenler

5 Kasım 2020 Çarşamba Bafra'da vefat edenler

Bafra'da vefat edenler

Uluağaç köyünden Bahri Yılmaz'ın eşi, REMZİYE YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00'te Uluağaç köyünde defnedilecektir.

Belediye emeklisi Yunus, Ali ve İskender Akbulut'un kardeşleri; Yusuf ve İzzet Akbulut'un babaları, NURİ AKBULUT vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Koşuköy'de defnedilecektir.

Merhum Mustafa Gürsoy'un eşi; İsmail, İbrahim, Hasan, Hüseyin Gürsoy ve Şeminur Nayır'ın anneleri, SELVET GÜRSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16.00'da Asri Mezarlığa defnedilecektir.

Sürmeli köyünden merhum Mustafa Yeşilyurt'un oğlu, AHMET YEŞİLYURT vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Sürmeli köyünde defnedilecektir.

İlçe Tarım Müdürlüğü'nden emekli Ziraat Mühendisi Cemil Çelik'in eşi; Muhammethan Çelik'in annesi; merhum Muzaffer Bektaş'ın kızı; Sebahat, Şerife, Tuncay, Murat ve Emre Bektaş'ın kız kardeşleri, NEBAHAT ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.00'da Asri Mezarlığa defnedilecektir.

Türbe mahallesinden Seyfettin ve Selahattin Kocabaş'ın abileri; Osman ve Halit Kocabaş'ın babaları, Pazar esnaflarından HACI İSMET KOCABAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Türbe köyünde defnedilecektir.

Çetinkaya mahallesinden Aydın Çakır'ın eşi; Şaban Çakır ve sanayi esnaflarından Faruk Çakır'ın annesi, SATU ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00'te aynı mahallede defnedilecektir.

Merhum Hüseyin Süleymanoğlu'nun eşi; merhum Mustafa ve Mehmet Süleymanoğlu'nun annesi; Yusuf Hacısüleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu'nun kayınvalidesi; Süleyman, Mustafa ve merhum İsmail Hacısüleymanoğlu'nun ablası, FATMA SÜLEYMANOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.00'te Asri Mezarlığa defnedilecektir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER