BAFRA'DAN BEKLENEN KATILIM OLMADI !

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen ŞEHİT UĞUR MUMCU ve GAFFAR OKKAN KOŞUSU'na Bafra'dan çok az sayıda katılım oldu.

BAFRA'DAN BEKLENEN KATILIM OLMADI !

Samsun’un Bafra ilçesinde “ŞEHİT UĞUR MUMCU ve GAFFAR OKKAN KOŞUSU” düzenlendi.

Evinin önünde, arabasına koyulan bombanın patlaması sonucu şehit olan Uğur MUMCU’nun 26’ncı, Diyarbakır’da şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın 18’inci ölüm yıl dönümü münasebetiyle Bafra İlçe Atletizm Temsilciliği ve Bafra Atatürkçü Düşünce Derneği nin birlikte düzenlediği Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim GÜNER ile Hakan KESER öncülüğünde atletizm koşusu düzenlendi.

10 Mart 2019 Pazar günü Bafra eski stadyumu Hasan Asan caddesi'nde saat 12.00’de start vererek Sarıkaya Mahallesi güzergahında devam eden 16 kilometrelik koşu  Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son buldu.

Yaklaşık 110 kişinin katıldığı koşu yarışmasına çoğunluğu Samsun'dan olmak üzere içlerinde Olimpiyatlarda yarışmış ünlü koşucuların da bulunduğu , milli atletlerin de yer aldığı kıran kırana bir Maraton yarışı gerçekleşti .

Bafra'dan katılan sporcu sayısının az olduğu görülürken  tek katılımcı takım Bafra Bisiklet Topluluğu oldu. BAFRABİT olarak tanınan takım sporcularından Milli Badminton Sporcusu Alparslan Karaman 3. Oldu.

BAFRABİT Başkanı ve  aynı zamanda Bafra Belediyespor Voleybol takımı Antrenörü  Volkan Karaman 18-33 yaş arası sıralamada ilk 10 kişinin içine girerek iyi bir derece elde ettiler .

BAFRABİT üyesi ve aynı zamanda Güreş Antrenörü olan Turgay Atilla SİVRİ'de dereye giren isimler arasında oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem BULUT
Adem BULUT - 5 yıl Önce

helal olsun, turgay sivri güreş hocamıza saygılar tebrık edıyoruz. yaşa varol hoca ;-)

SIRADAKİ HABER