BAFRA KAYKAMINDAN “HABİDER”E ZİYARET

HABİDER Genel Başkanı Yaşar ÖNBAŞ, Halkımızı Bilinçlendirme Derneğinin kuruluş Amaçlarını ve “ÇOCUK GELİŞİM BİLİMİ” nin Önemini açıkladı ve yaptığı faaliyetleri Bafra Kaymakamı  Cevdet ERTÜRKMEN  ‘e bir sunumla sundu

BAFRA KAYKAMINDAN “HABİDER”E ZİYARET


24 Ekim 2003 Yılında kurulan Halkımız Bilinçlendirme Derneği ”HA-Bİ-DER” i Günümüze kadar yaptığı, Kazandığı Avrupa projeleri gibi bir çok proje ve faaliyetlerini ve 19 Mayıs Üniversitesiyle yaptığı akademik işbirliği çalışmalarını Proje Eğitimlerini  anlattı.

Ömrünü 0-6 Yaş ÇOÇUKLARININ Gelişimi ve bu yönde AİLLELERİN de eğitimine adayan ve bununla ilgili kurduğu Derneği ile sayısız ödülleri olan emekli öğretmen Sayın Yaşar ÖNBAŞ, bitmeyen enerjisiyle yaşatmaya çalıştığı HA-Bİ-DER  Derneğine kazandırılan  Bafra ÇOCUK GELİŞİM BİLİMİ” OYUN ve OYUNCAK MÜZESİ” dönüştürme çalışmaları ile ilgili birikimlerini, çalışmalarını ve etkinliklerini anlatırken, Sayın Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN  yapılan sunumdan  çok etkilendiğini ifade etti.

“Yaşar Beyin yaptığı çalışmalara ömrünü adamışlığına, AİLELERE ulaşmalarına hayran kaldım dedi ve” HA-Bİ-DER” in bu önemli MÜZE sini gezdi, taktirlerle karşıladı.

Kaymakam Beyin ziyaretinde HA-Bİ-DER Derneğinden Eğitim alan Annelerden Sn. Çiğdem GÜNDÜZ ve duyarlı çalışmalarıyla ve sosyal projeleriyle adını sık sık duyduğumuz Bafra Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Sn. Naim OKAY ve Derneğin kurucu ve yönetim kurulu üyesi Sn. Hikmet BALAKÇI ve birçok Basın Mensupları da hazır bulundular. 20 Ocak 2020

                                   

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER