BAFRA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET

Samsun’un Bafra İlçesinde 54 öğrencisi ile Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçesinde hizmet veren 2011 yılında eğitim ve öğretime merhaba diyerek bölgede açılan ilk Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak orta-ağır zihinsel öğrencileri hayata hazırlama görevini yerine getirmek için özveri ile çalışan okulun bu sene de iftar Ve mezuniyet töreni yapıldı.

BAFRA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET

Açılış konulmasını yapan okul müdürü Fatih TEZCE “ Bugün 9 öğrencimizi mezun ediyoruz. 8/A ve 8/B Sınıfı öğretmenleri Aynur Keskin, Muhsin Karagözlü, İlkay Kırbaş ve Aylin Dural Yıldız’a anne baba şefkati ile yaklaştıklarından dolayı teşekkür ederim. Tüm personelimizin yavrularımıza kendi öz evladı gibi yaklaştığına ben şahidim” dedi.
Daha sonra kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu“ Özel eğitim alanında ilçemiz İl seviyesindedir. Gerçekten fedakarca çalışan tüm personelin gözlerinden ve davranışlarından bu sıcaklığı görebiliyoruz” diyerek okulun başarılı Müzik öğretmeni Zekerya Karataş’a Engelsiz Nağmeler İlçe programındaki emeğinden dolayı plaket takdim etti.
Program daha sonra okul öğretmenleri ve personelden oluşan müzik korosundan türküler , öğrenci slaytları,+1 Özel çocuklar Ve anneleri isimli kısa film ve sembolik diploma töreni ile son buldu.
Program sonunda ise Okul müdürü Fatih TEZCE, program hazırlığı için Zekerya Karataş’a, Mine Çelebi’ye , İlkay Kırbaş ve Aylin Dural Yıldız öğretmenlerimize; yardımcı personel Bayram Karaca, Rahmi Gençgör, Pınar Erken olmak üzere tüm çalışanlara özellikle çok teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER