banner221

Bafra TSO’ dan Üyelerine “Zor Zamanlarda Liderlik?” Semineri

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Covid-19 Salgını sebebi ile Odamız üyeleri için planladığı eğitimleri dijital ortamda gerçekleştirmeye başlamıştır.

Bafra TSO’ dan Üyelerine “Zor Zamanlarda Liderlik?” Semineri

Dijital ortamda planlanan ilk eğitimimiz İzgören Akademi Genel Müdürü ve Eğitmeni Umut Sav’ın sunumu ile Zor Zamanlarda Liderlik olarak gerçekleştirilmiştir.

Eğitimin açılışını yapan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ‘Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizi ilgilendiren güncel konular başta olmak üzere planladığımız eğitim ve seminerleri uzaktan bağlantı ile gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yıllık planlamalarımızın dışında siz değerli üyelerimizden gelecek talepleri de en kısa süre ve en verimli şekilde hayata geçirmekten memnuniyet duyacağız. İzgören Akademi Genel Müdürü ve eğitmen Umut Sav’a ve siz değerli katılımcılarımıza bizlerle bir arada olduğunuz için teşekkür ediyorum’ dedi.

Eğitmen Umut Sav; ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Covit-19 salgınından örnekler vererek tarih boyu yaşanmış bu tür felaket ve olayların toplumlar ve iş hayatı üzerinde ki etkilerinden bahsetti. Dünya üzerinde yaşanan salgın hastalıklar, Teknolojik gelişmeler, Firmaların maruz kaldığı yoğun bilgi yağmuru, rekabetle birlikte ağırlaşan hukuksal yaptırımlar gibi değişkenlerin firmaları nasıl etkilediği ve Yöneticilerin bu gibi durumlara karşı nasıl hazır olabilecekleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Yöneticilerin dikkat etmesi gereken 5 yönetim fonksiyonu olan planlama, örgütleme, yönlendirme, eşgüdüm ve denetim konusunda bilgiler aktardı. Verimli ve etkin bir şekilde gerçekleşen program Eğitmen Umut Sav’ın katılımcılara soru cevap etkinliği ile sona ermiştir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER