BAFRA’DA BU YOL ACİL MÜDAHALE BEKLİYOR

Samsun’un Bafra ilçesinde Aktekke Mahallesinden Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı sağlayan yolun durumu sürücüleri isyan ettirdi.

Yetkililerin yol yapım çalışmalarını zamanında kontrol etmemelerinin bedelini vatandaş ödüyor. İddiaya göre yaklaşık 2 ay önce gerçekleştirilen doğalgaz çalışmaları yüzünden yolda bozulmalar meydana geldi. Bu güzergahı kullanan araç sahiplerinden gelen bilgilere göre birçok araç sahibi bu yol yüzünden sanayiden çıkamaz duruma geldi. Yetkililere bilgi verilmesine rağmen bir çözüm bulamayan vatandaşlar bu duruma tepki göstererek “Hem Samsun Büyükşehir Belediyesine hem de Bafra Belediyesine defalarca kez söyledik. Bafra aktekke yolu yaklaşık 1 buçuk aydır bu halde doğal gaz geçti. Buradan belediyenin kepçesi kazdı bu yolları kaç defa Bafra belediyesi samsun belediyesi olmak üzere her yere yolların yapılması için başvuru yaptık. Ama kimse oralı olmadı yollar berbat durumda her gün köylere giden araçların bir tarafından arızalar veriliyor kimilerinin jantları patlıyor kimilerinin amortisörleri, bu yolun acil yapılması gerekiyor ”dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2020, 11:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus şahin
Yunus şahin - 4 yıl Önce

Sadece Aktekke bin yolları mı tüm köy yollarında traktör bile zor geçiyor

Mehmet bey
Mehmet bey - 4 yıl Önce

Almanlar ne demis biz turklere asfalt yapmayi ogretemedik ama onlar bize yama yapmayi ogrettileer demis
Fakat bizim belediye yama yaomayida unuttu asfaltin yapilmasi zaten hayal bide asfalt santiyesi yaptilar sozde ne boka yariyosa artik

SIRADAKİ HABER