Bafra`da örnek birliktelik

Samsun`un Bafra ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü KIZILAY Bafra Şubesi ve LÖSEV Samsun temsilciliği ile birlikte ortaklaşa etkinlik düzenlendi.

Bafra`da örnek birliktelik

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Bafra Kaymakamı Ali Fuat Tükel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, AKP İlçe Başkanı İbrahim Semiz, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasında İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın organ bağışı ile ilgili seminer verdi. Akın`ın ardından Samsun LÖSEV Temsilcisi Erol Korkmaz bir konuşma gerçekleştirdi.

Korkmaz`ın ardından Bafra Kızılay Şube Başkanı Osman Genç " Organ bağışının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha burada belirtmek isterim. Ailem ve yönetimim ve bende bir organ bağışçısıyız. Önceden otobüslerle olan kan alma faaliyetlerimizde birtakım sıkıntılar oluyordu. Ama Belediyemizin bize tahsis etmiş olduğu yerde sabit olarak her Perşembe günleri kan alımı yapıyoruz. Aciliyet kapımızı çalmadan bizim birtakım şeylerin farkında olmamız gerekiyor. Ve buna göre hareket etmeliyiz" dedi.

Genç`in ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç " Bir tanıdığım böbrek nakli ile ilgili sırasının geldiğini söylerken gözlerinin parladığını gördüm. Ve o günde bu bağışların ne kadar önemli olduğunu anladım. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabi ülke olarak bağış ortalamasında biraz gerideyiz. Umarım bu sayılarda maksimuma çıkar"dedi.

Konuşmalarından ardından kan bağışında ödül almaya hak kazananlara ödülleri protokol tarafından verildi. 

Ödül töreninin ardından Bafra Belediyesi önünde çeşitli ikramların ardından program son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER