BAŞKAN KILIÇ'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN KILIÇ'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz 2016 günü aziz Türk milleti bir kez daha şanlı duruşunu sergilemiş, devletine karşı düzenlenen bu alçak darbe girişiminde devletinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna tankların altında yatabilecek kadar kendini ortaya koymuş ve Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destanın yazılmasını sağlamıştır şeklinde düşüncelerini ifade eden Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz; karanlık gecenin, aydınlık sabahında milletimizin birlik ve beraberliğiyle tarihe kazıdığı kahramanlık destanının adıdır. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimiz 15 Temmuz gecesi Kahraman ordumuzun içine yuvalanmış işgalcilerin hainliklerine karşı namus ve şeref müdafaasını hiç çekinmeden ve korkmadan gerçekleştirmiştir.

Dün Gelibolu’da, Trablusgarp’ta, Sarıkamış’ta ve Sakarya’da İstiklal mücadelesi veren kahraman milletimiz; 15 Temmuz gecesi de aynı ruh ve aynı imanla bağımsızlık için göğsünü germiş, hainlere geçit vermemiştir. 

Türk Milletinin kutlu varlığına pranga vurmak için birbiriyle yarışan hainler o gece meydanlarda büyük bir ders almıştır. Şehitlerimiz bu aziz vatanın manevi zırhı, gazilerimiz geçilmez kaleleri olarak; bizlere üzerinde tahribat yapılmasına asla izin vermeyeceğimiz bir miras daha bırakmışlardır.

Zaferlerimizi gölgeleyip egemenlik haklarımızı engellemeye kalkışanlara 15 Temmuz şuuruyla, çelik gibi bir iradeyle ve misliyle mukabele edeceğimizi hiç kimse hatırından çıkarmamalıdır. Yüce Milletimizin varlığının en büyük güvencesi, milli birlik ve beraberlik ruhumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle;  aziz milletimizin sağduyusuyla perçinlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, şehitlerimizi rahmet gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Cenab-ı Allah (C.C.) Türk milletine bir daha böyle karanlık geceler yaşatmasın”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2022, 11:57

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER