banner223

BAŞKAN KILIÇ'IN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesajı yayımladı.

BAŞKAN KILIÇ'IN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Covid-19 nedeniyle uzun bir süre ara verilmek zorunda kalınan yüz yüze eğitim bugün yeniden başlıyor.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı ve huzuru her şeyden önce gelir. Bafra Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitime her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Şunu çok iyi biliyoruz ki, milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da hiç şüphesiz eğitimden geçmektedir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.

Bu inançla, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, milli ve manevi değerlere bağlı, yeni fikirlere açık, kişisel sorumluluk duygusuna sahip, çalışkan bireyler yetiştirmek öncelikli amaçlarımız arasında yer almaktadır.

Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı öğretmenlerimize emanet ediyor; yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakâr ve onurlu bir mesleği temsil eden öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER