banner221

BAŞKAN KILIÇ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN KILIÇ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çağdaş ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basınımız; kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşlarımızla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenmektedir.

Aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı bu günlerde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. 

Basın mensuplarımız Bafra’mızda gelişen haberleri yayın organlarına taşıyarak, vatandaşlarımızın doğru ve hızlı bilgilenmesi için çaba sarf ediyorlar.

Değerli basın mensubu arkadaşlarımızla karşılıklı saygı çerçevesinde her zaman aynı yolda yürüyerek Bafra’mıza hizmet etme çabası içerisindeyiz.

Geride kalan görev sürecimiz içerisinde İlçemizin gelişmesi ve kalkınmasına dönük yürüttüğümüz tüm projelerimizin halkımıza yansımasında değerli basın mensubu arkadaşlarımızın katkısı büyüktür.

Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER