Büyük Oyun'da Bafralı finalist

Kanal D ekranlarında yayınlanan oyun geliştiricilerin yarıştığı 'Büyük Oyun' programında Bafralı Mustafa Şenel, finale kalmaya hak kazandı.

Büyük Oyun'da Bafralı finalist

Dijital çağa üretimleriyle damga vuran gençlere fırsatlar tanıyan Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu yarışma programı “Abbas Güçlü İle Büyük Oyun” 5. bölümü yayınlandı. Programda dijital çağa üretimleriyle damga vuran gençlere fırsatlar tanınarak, Türkiye’nin oyun geliştiricisini, oyun yazanı aranıyor.

SAMSUNLU FİNALİST


“NEVER DROP” oyununun mekanikleri ve tasarımından etkilenen jüri, Yıldız Teknik Üniversitesi Biyokimya Mühendisliği öğrencisi olan Samsunlu Mustafa Şenel’i beşinci haftanın birincisi seçti.

Konuyla ilgili konuşan Mustafa Şenel, “18 yaşındayım. Antalya'da doğdum fakat aslen Samsunluyum ve her yaz da Samsun'da kalırım. Antalya Anadolu Lisesi'nden mezun oldum. Şu an Yıldız Teknik Üniversite'si Biyomedikal Mühendisliği bölümünde öğrenim görüyorum. Çocukluğumdan beri oyun geliştirmeye ilgim vardı.

Ciddi anlamda ise 3 yıldır oyun geliştiriyorum. Şu ana kadar mobilde yayınlanmış 2 oyunum bulunmakta. Bu Çarşamba Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Büyük Oyun programına kendim geliştirdiğim "Never Drop!" adlı mobil oyunum ile katıldım, jürinin ve seyircilerin büyük beğenisini topladı ve haftanın birincisi seçilerek büyük finale kaldım.

 Aynı zamanda oyunum Google Play Store'da trendlere girdi. Samsunlu olarak Samsunlulardan ricam en azından oyunumu deneyerek bana destek olmalarıdır. Büyük finale 3 hafta var ve bu 3 hafta çok kritik. Amacım ise Türkiye'yi her yıl katlanarak büyüyen oyun pazarında temsil edebilmek.

Oyun şu an için sadece Google Play Store'da bulunmakta fakat yakında iOS için de yayınlayacağım” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER