GÖKCAMDER BAŞKANI AHMET KOCABAŞ KAPIKAYAFEST DE

Samsun Bafra ilçesi Gökçeağaç köyünden olan ünlü iş adamı ve aynı zamanda Gökçeağaç Camiler Derneği Başkanı Ahmet KOCABAŞ Altınova Gazete Muhabirine konuştu.

GÖKCAMDER BAŞKANI AHMET KOCABAŞ KAPIKAYAFEST DE

Samsun Bafra ilçesi Gökçeağaç köyünden olan ünlü iş adamı ve aynı zamanda Gökçeağaç Camiler Derneği Başkanı Ahmet KOCABAŞ(soldan ikinci)  Altınova Gazete Muhabirine konuştu.

Bu yıl 2.si düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde GÖKÇEAĞAÇ CAMİLER DERNEĞİ de yer aldı. Bafra Dernekler Federasyonu(BADEF) ile birlikte ortak çalışma sürdüren GÖKCAMDER  Derneği festivale gelen vatandaşlarımızı BADEF Başkanı ile birlikte  hoşgörü ile karşıladı.

KOCABAŞ; ‘Bizler gurbette yaşayanlar olarak köyümüze,köylümüze ve Bafra’mıza hasretimizle daha iyi hizmet verebilmek için Gökçeağaç Camiler Derneği’ni(GÖKCAMDER) kurmaya karar verdik. Derneğimizin kuruluş amacı mahallemiz de bulunan, Bafra’mız da bulunan ve çevre köylerimizde bulunan camilerimizin bakımı,onarımı bunlarla ilgili gerekli hizmetleri yapabilmekti. İlk etapta kendi mahallemizden başlayarak köyümüz camisini komple restorasyonunu yaptık.

Köyümüze 2 derslikten oluşan bir kuran kursu açtık. Akabinde  diğer sokaklarımızda da bulunan diğer camilerimizin bakımını başlattık. Şu anda yine bir kuran kursumuzun inşaatı devam etmekte. Ayrıca mahallemizde olan camimizin de çalışmaları devam etmekte.Bu noktada yine köyümüzde ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz olsun hastalarımız olsun onlara destek verebilmek, onlarla ilgilenebilmek, onlara yardımcı olabilmek adına böyle bir girişimde bulunduk.

Tabi ki bizler kendi öz memleketimizden uzak olduğumuz için, bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor.Bu tür çalışmaların köyümüze , Bafra’mıza,Samsun’umuza hayırlı olacağına inanıyoruz.  Bu süreçte bizlere köyümüzün değerli halkı, muhtarı  yine köyümüzün iş adamları, arkadaşlarımız hiçbir zaman yalnız bırakmadılar.

Bize bundan sonra ki çalışmalarımızda da aynı şekilde  hak yolunda, halka  hizmet etmeye devam edeceğiz.Bundan dolayı bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı  teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum.’ diyerek sözlerini bitirdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER