Hamdi Yıldız Miraç Kandili Mesajı

İYİ Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Hamdi Yıldız Miraç Kandili Mesajı

İYİ Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 Yıldız mesajında, Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, içinde barındırdığı mübarek gecelerden olan ’Miraç Kandil’ine kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimizin şahsında insanın manevî dünyasında ulaşabileceği zirveyi göstermesi açısından büyük bir önemi vardır.

Miraç kötülükten iyiliğe, çirkinlikten güzelliğe, cimrilikten cömertliğe, nefretten sevgiye, dağınıklıktan birliğe ulaşmayı başarmaktır. Bu mübarek gece yüce dinimiz İslam’ın ’yaratılanı severiz yaratandan ötürü’ prensibini hatırlayıp gönül kapılarımızı herkese açarak, sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlaki meziyetlerimizin yaygınlaşmasına vesile olsun inşallah”

6 ŞUBAT DEPREMİNİN 1.YILI
6 Şubat 2023 tarihini hepimizin hafızalarına kazıyan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden bir yıl geçtiğibi hatırlatan Yıldız, yaşadığımız bu afet, dünyada benzerine az rastlanır düzeyde oldu. Birçok vatandaşımızı yuvasının sıcaklığından ve sevdiklerinden ayıran bu felaket; bizleri tarifi mümkün olmayan büyük bir acıya boğdu.
Bu vesileyle 6 Şubat Miraç kandilinimiz mübarek olsun, 6 Şubat asrın felaketinin yıl dönümünde ise ölenlere rahmet kalanlara baş sağlığı dilerim"dedi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 15:08

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER