KAPIKAYAFEST MÜZİĞE DE DOYURACAK

Beş gün boyunca müthiş doğa atmosferi içinde kurulan sahnelerde müziğin doya doya yaşanacağı Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali bu Çarşamba başlıyor.

KAPIKAYAFEST MÜZİĞE DE DOYURACAK

Beş gün boyunca müthiş doğa atmosferi içinde kurulan sahnelerde müziğin doya doya yaşanacağı Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali bu Çarşamba başlıyor.

           

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde katılımcılar doğa harikası bir bölgede birbirinden farklı etkinlerin yanında müziğe de doyacaklar.

2017 yılında, “Doğayı Yaşat Sporu Yaşa” mottosuyla yola çıkan festivalde, müthiş bir manzaranın içinde bu yıl sevilen sanatçı ve gruplar izleyicilerine renkli ve coşkulu anlar yaşatacaklar.

Festival süresince Resul Dindar, Kurtalan Ekspres, Nuri Özdemir, Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu, Bafra Underground Family (BUF) konserleri ve Aşık atışması yer alacak.

İşte 27-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve 5 gün sürecek Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin müzik programı:

27 Temmuz Çarşamba Saat: 21.00 Âşık Atışması

28 Temmuz Perşembe Saat: 20.00 Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Konseri

29 Temmuz Cuma Saat: 19.30 Nuri Özdemir ve Resul Dindar Konseri

30 Temmuz Cumartesi Saat: 19.30 Bafra Underground Family ve Kurtalan Ekspres Konseri

Festivalde muhteşem müzikli dakikaların yanı sıra Bafra’ya özgü el emeği ürünleri, Bafra lezzetleri, yamaç paraşütü, dağcılık, bisiklet, fotoğrafçılık, motor sporları, su sporları gibi birçok eğlenceli aktiviteler katılımcıları bekliyor.

Türkiye’nin “İklim Değişikliği" temalı ilk festivali olması ile fark oluşturan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde ayrıca Türkiye Yelken Kanat Hedef Şampiyonası yarışması yapılacak.

Festivalin açılış töreni ise 28 Temmuz Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak.

Açılış töreni başta yurt dışında bulunan ve festivale katılma şansı olmayanlar için Samsun Kanal S televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER