Kapıkayafest'te Resul Dindar Coşkusu

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen ve Türkiye’nin ilk “İklim Değişikliği” temalı festivali olma özelliğini taşıyan Festivalin üçüncü günün de Resul Dindar’ı konuk eden Bafra Belediyesi Kapıkaya’ya gelen misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Kapıkayafest'te Resul Dindar Coşkusu

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen ve Türkiye’nin ilk “İklim Değişikliği” temalı festivali olma özelliğini taşıyan Festivalin üçüncü günün de Resul Dindar’ı konuk eden Bafra Belediyesi Kapıkaya’ya gelen misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Dindar, bir birinden güzel eserleri seslendirerek misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı. 2,5 saat sahnede kalan Dindar, kendisini izlemeye gelen engelli çocukla yakından ilgilenerek kendisiyle birlikte şarkı söyledi. Karadeniz müzikleriyle coşanlar tulum ve kemençe eşliğinde horon tepti. Resul Dindar'ın şarkılarına binlerce kişilik koro eşlik etti.

Konser öncesi sahne alan Nuri Özdemir alana gelen misafirlere hoşça vakit geçirdi.

Konser sonrası Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Sanatçı Resul Dindar’a Bafra’nın simgelerini barındıran bir plaket verdi. Başkan Kılıç, “konuşmasında Her geçen yıl üstüne koyduğumuz Kapıkaya Festivaline gelen sanatçımız sayesinde çıtayı bayağı bir yükseğe çıkarttık dedi. Kendisine hem Bafralılar hem de alana gelen misafirlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Konsere, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Sivil toplum kuruluşları,Kurum Müdürleri, Birim amirleri veçok sayıda misafir katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2022, 20:17

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER