banner221

MHP GENEL MERKEZİ’NE BAFRA RAPORU

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’ya giderek Bafra’da yürütülen çalışmalarla ilgili MHP Genel Merkezine rapor sundu.

MHP GENEL MERKEZİ’NE BAFRA RAPORU

MHP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile Yaşar Yıldırım’a sunulan 20 sayfalık Bafra raporunda, Tarım ve Hayvancılık, Eğitim, Haberleşme ve Altyapı, Mahalli İdare Hizmetleri konuları yer alıyor.

Hazırlanan raporun, Teşkilatın Bafra’nın Merkez ve Kırsal Mahallerine düzenlediği ziyaretlerden oluşturulduğunu belirten MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, “MHP Genel Başkan Yardımcıları ile görüşmelerinde Bafra’da yürütülen ve yürütülecek olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

MHP GENEL MERKEZİ’NE BAFRA ECZACILIK FAKÜLTESİ RAPOR EDİLDİ

Bafra’da hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de Cumhur İttifakı olarak yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Turna, “Gündemimizde birçok konu olmasına rağmen özellikle Bafra’ya kurulacak olan Eczacılık Fakültesi sürecinin hızlandırılması noktasında görüşlerimizi bildirdik. 2018 yılında hayırsever Arslan ailesi tarafından yapımı tamamlanarak bağışlanan fakülte binasının, Bafra İşletme Fakültesi olarak başlayan akabinde Sağlık Bilimleri Fakültesine dönüşen ve devamında da Eczacılık Fakültesi olarak söz verilen fakültenin bir an önce kurulması için Genel Merkezimizin desteğini talep ettik. Bu konuda yapılması gerekenler bellidir.

Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Yönetiminin bir an önce Senato kararı alarak, Eczacılık Fakültesinin Bafra yerleşkesine kurulması, geçici dekan atanması ve bir hakkın teslimi için bağışçı ailenin isminin fakülte binasına verilmesi gerektiğini vurguladık. OMÜ Yönetiminin bu kararı almasında herhangi bir engel yoktur. Neden halen bir girişimde bulunulmadığı ise merak konusudur. Bu konudaki hassasiyetimiz son derece önemlidir. Genel Başkan yardımcılarımız ile yaptığımız istişarelerde Bafra Eczacılık Fakültesinin kuruluş aşamalarının hızlandırılması konusunda tam destek sözü aldık.” Dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER