Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin’den Final Başarısı

Vatan Sana Minnettar isimli proje ile TÜBİTAK Bölge Finaline kaldı

Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin’den Final Başarısı

Danışmanlığını Muhasebe Finansman öğretmeni Selim Aksar'ın yaptığı Vatan Size Minnettar isimli proje yüzlerce projeyi eleyerek bölge finaline kaldı.

Ekipüyeleri 11 Muhasebe Finansman sınıfından Ensar Efe Erdoğmuş ve Cansu Özdemir 3 Nisan 2023 tarihinde online olarak yapılacak yarışmaya en güzel şekilde hazırlanacaklarını ve derece almaya çalışacaklarını belirttiler. 

Danışman Selim Aksar "amaçlarının Bafra Şehitlerini araştırarak şehit ailelerinin çektiği zorlukları öğrencilere aktarıp farkındalık yaratmak, okulumuza şehit köşesi kazandırmak ve Bafra Şehitleri kitapçığı hazırlamaktır. Bölge Merkezine Bağlı İller Amasya, Giresun, Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat' olmak üzere 7 ildeki lise öğrencileri bu yarışmaya katıldı.

Gelen 1914 proje arasından 120 proje bölge finaline davet edildi. Yarışmaya Değerler Eğitimi alanında katılım sağlayan Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Bu alanda 10 proje uygun bulunarak davet edildi. Bu yıl deprem nedeniyle yarışmalar online olarak yapıldı.

Finaler de derece alamasalar da  Okullarına Şehit Köşesi kazandırdıklarını söyleyen proje danışman öğretmeni  Selim Aksar öğrencilerimi gösterdikleri çaba ve başarı için tebrik ediyorum dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 11:53

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER