YEDAŞ’TAN KESİNTİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

İddiaya göre Samsun'un Merkezde bulunan şehre ve bölgeye hizmet veren ana trafonun patlamasından dolayı Samsun, Atakum, 19 Mayıs ve Bafra'da kısa süreli elektrik kesintisi yaşanmıştı.

YEDAŞ’TAN KESİNTİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

İddiaya göre Samsun'un Merkezde bulunan şehre ve bölgeye hizmet veren ana trafonun patlamasından dolayı Samsun, Atakum, 19 Mayıs ve Bafra'da kısa süreli elektrik kesintisi yaşanmıştı. Alaçam ve Yakakent ilçesinde ve Bafra ilçesinin kırsal mahallelerinde ise elektrik kesintisi gece boyu devam etmişti.

Konu ile ilgili yaptığımız haberimize istinaden Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ) söz konusu olayda sorumlu olan kurumun YEDAŞ olmadığını sorumlu olan şirketin Türkiye Elektrik Anonim İletim Şirketi olduğunu belirterek bir açıklama yaptı.

YEDAŞ’TAN AÇIKLAMA

Açıklamada şu ifadelere yer verildi. “05.02.2020 tarihinde Atakum, Ondokuzmayıs, Bafra, Alaçam, Yakakent ilçelerinde saat 21.40-01.00 saatleri arasında meydana gelen elektrik kesintisi şirketimizin elektrik almakta olduğu ülke genelinde elektrik iletiminden sorumlu kurum olan Türkiye Elektrik Anonim İletim Şirketi (TEİAŞ) sisteminde yaşanan arıza kaynaklıdır. Böyle bir durumda şirketimizin alabileceği herhangi bir öncelikli tedbir söz konusu değildir. TEİAŞ enerji verebilir olduğunda tüm ekiplerimizle en kısa sürede müşterilerimize enerji temini sağlanmıştır” denildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER