banner221

YENİ ARAÇLAR BAFRA'NIN HİZMETİNDE

Bafra Belediyesi, pandemi döneminde vatandaşa daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için araç filosunu yeni ve modern araçlarla güçlendirmeye devam ederek, hizmet kalitesini arttırıyor.

YENİ ARAÇLAR BAFRA'NIN HİZMETİNDE

Meclis kararı ile Sağlık Bakanlığından hibe olarak alınan iki adet aracın genel bakımları yapılarak ilçede hizmete sunuldu.

Yeni araçlar Aşevi ve Cenaze hizmetlerinde kullanılacak.

Bafra Belediyesi öte yandan, Sağlık Bakanlığından hibe olarak filosuna kattığı iki araç sayesinde yaklaşık olarak 400.000.00 bin lira tasarruf sağlanmış oldu.

İki yeni araçla hizmetteki araç sayısını 93’e çıkaran Bafra Belediyesi, Başkan Hamit Kılıç döneminde 5 yeni araç ile filosunu genişletirken, Haziran ayı içerisinde çalışmalarına başlayan ve çoğu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunmayan kombine satıh kaplama aracı ile dikkat çekmişti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediyemiz Meclis kararı ile Sağlık Bakanlığından hibe olarak alınan iki adet aracımızın genel bakımları yapılarak; Aşevi ve cenaze hizmet aracı olarak Bafralı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bu şekilde aynı zamanda Belediyemizin kasasından yaklaşık olarak 400.000.00 lira tasarruf sağlamış bunuyoruz. Yeni araçlarımız Bafra’mıza hayırlı olsun.” Dedi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER