Bafra Belediyesi Muhtarlar ile bir araya geldi

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Belediyesi tarafından muhtarlar ile toplantı düzenlendi.

Bafra Belediyesi Muhtarlar ile bir araya geldi

Bafra İlçesi Alparslan Türkeş Parkında düzenlenen toplantıya Bafra`da bulunan tüm mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel yaptı. Türkel, “ tüm dünya Türkiye`ye karşı sanki bir kampanya başlattı. 15 Temmuz olayları ve İslam’ın kutsal mekânlarına zarar verilmek istendi. Bu olan olaylar sırasında da biz ülkemize hizmet etmek adına çalışmalarımızı hiç bırakmadık. Bafra 30 ilden büyük bir şehir. Sinop`a gittik ben orada sıkıldım. Bafra`nın imkânları oralarda yok. Bafra`nın kıymetini bilelim. Bafra kendi kendine yetiyor. Allah bu şehre güzel topraklar ve en önemlisi su vermiş. Bunun kıymetini bilelim” dedi.

Türkel`in ardından konuşan Bafra Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, “ Öncelikle düzenlemiş olduğumuz bilgilendirme toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Ülkemizde son yıllarda yapılan ciddi yatırımlara bizlerde ayak uydurup şehirlerimizi yaşanır bir şehre dönüştürmek için canla başla mücadele ediyoruz. Bazı yerlerde kendilerimizi zorlayarak hizmetler yapıyoruz. Son Büyükşehir yasası ile birlikte çalışmalarımız genişledi. Her yeni uygulama da olduğu gibi bu uygulamada da yeni olduğu için zorluklar yaşadık. Ama son 30 yıl ile karşılaştırdığımızda son iki dönem daha çok çalıştık. Siz muhtarlarımızda da bu konuda teşekkür ediyoruz. Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz. Biz Bafra için 5 ana hedef seçmiştik. Biz tarım alanında verimi nasıl arttırırız diye çalışmalar yaptık. OSB alanında büyük çalışmalar ve yatırımlar aldık.  Şuanda 26 tane fabrikamız var. Ve Bafra`da daha büyük Üniversiteler ile bu alana da yatırımlar yapmak istiyoruz. Biz tarım ve sanayi alanında daha da büyüyecek bir şehiriz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Recepalbayrak
Recepalbayrak - 6 yıl Önce

Ben muhtarların yerinde olsam bu yöticileri mahkemeye veririm hizmet esmiyorlar diye 10 yıldır bahçeler şeyhulaş yolunun hali nedir

SIRADAKİ HABER