BAFRA DA İNTİHAR

Bafra’da İntihar Eden Gençlerden Kızın Cesetine Ulaşıldı

Bafra’da Çetinkaya Köprüsünden Kızılırmak Nehrine atlayan iki geçten kızın cesedine ulaşıldı

Samsun'un Bafra İlçesi'nde dün gece Çetinkaya Köprüsü’nde meydana gelen olayda, Kızılırmak Nehri’ne atlayan iki genç dakikalarca kurtarılmayı bekledikten sonra gözden kaybolmuştu.

Olay yerine gelen deniz polisi dalgıçları Kızılırmak’ta akıntıya kapılarak gözden kaybolan O.E.(20) ve B.Ş.(15) aramaya başladı. Arama çalışmaları sonucunda bu sabah saatlerinde gençlerden kızın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay dün gece Fatih Mahallesi Çetinkaya Köprüsü'nde meydana geldi. Çevredeki vatandaşların iddiasına göre O. E. ve B. Ş.isimli iki çift köprüden suya atlayarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye polis ve ambulans ekipleri olay yerinde hazır bekletildi.

Atladıkları yerden 50 metre ileride kayalıklara tutulan gençler dakikalarca yardım çığlıkları içerisinde bekledi. Kızılırmak Nehri'nde akıntının fazla olması ve alanın karanlık olması nedeniyle gençler kısa sürede gözden kayboldu. Olay yerine Samsun Sualtı arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece saat 1.30 gibi son verilen arama çalışması sabah saat 07.00 da tekrar başladı. Arama çalışmaları sonucu kızın cesedine ulaşıldı.

Olayla ilgili arama çalışmaları sürdürülüyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 12:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Ayaksız
Hüseyin Ayaksız - 6 yıl Önce

Polis ve itfaye 45 dakka boyunca ölmelerini izlemişler yazık suçlular cezalandırılmasını istiyoruz

SIRADAKİ HABER