Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline ödül yağdı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Kaymakamlığı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne ödül töreni düzenlendi.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline ödül yağdı

bafrahaber - Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Kaymakamlığı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne ödül töreni düzenlendi. Bafra İlçesi`nde bir restoranda düzenlenen ödül töreninde alanında başarılı olmuş ekip ve kişilere teşekkür belgesi ve hediyeler verildi. Ödül töreninde açılış konuşmasını Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci gerçekleştirdi.

Demirci konuşmasında, “ Bafra`ya ilk geldiğimde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bana Bafra olarak bir aileyiz dedi. Ve şuan gerçekten görüyorum ki dediği gibi Bafra İlçesi tam bir aile. Bizde teşkilat olarak bu ailenin içerisinde olmaktan mutluyuz. Sevinçleri sevincimi, üzüntüleri üzüntülerimizdir. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak İlçe `de huzuru sağlamak can ve mal güvenliğini korumak adına çok önemli ve hayati görevler yapmaktayız. Ben personelimi bu anlamda kutluyorum. İzin zamanlarında dahi ailesinden ve özel hayatından feragat ederek mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ailelerine bizleri anlayışla karşıladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Demirci`nin ardından konuşan Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “ Bende ödül alan arkadaşları kutluyorum. Bafra İlçesi`nde huzuru ve sükûneti sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yavuz`un ardından konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “ Bafra`da asayiş olayları son derece azaldı. Gerek yakalama gerek ise tutuklama olayları son derece hızlı yürümektedir. Bafra 30 ilden büyük bir ilçedir. Bu yüzden suç işleme oranları illere göre yüksektir. Ama inanınki suçun önlenmesinde ve işlendiyse de işlemlerinin hızlılığında Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü son derece gayret sarf etmektedir. Emniyet Müdürlüğünde üstün gayret ve hizmet gösteren polis memurlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, “ Ülkemiz üzerinde son üç ya da dört yılda dozu artmış bi şekilde oynanan oyunlar var. Biz Ülke olarak göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik ile bu oyunlarında üstesinden geleceğiz. Evet, sizler zor bir görev ifa ediyorsunuz. Bu uğurda ailelerinizden özel hayatınızdan da vazgeçiyorsunuz. Ben sizlere bu konuda teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bafra Kaymakamlığı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve üstün gayret ve başarı gösteren personellere başarı belgeleri ve hediyeler verildi.

Ödül törenine Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Elif Akkaya, polis memurları ve aileleri katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER