BAFRA KAPALI HAYVAN PAZARIN GÖZDESİ TOSUN PAŞA 1 300 KİLO İLE İLGİ ODAĞI OLUYOR

Samsun'un Bafra ilçesinde Kurban Bayramına 3 gün kala 1 ton .300 kilo ağırlığın da ve 18 bin tl fiyatı ile Bafra Kapalı Canlı Hayvan Pazarın da Tosun Paşa isimli kurbanlık cüssesiyle ve fiyatı ile birinci sırada yer aldı.

BAFRA KAPALI HAYVAN PAZARIN GÖZDESİ TOSUN PAŞA 1 300 KİLO İLE İLGİ ODAĞI OLUYOR

Bafra Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde Kurban Bayramına 3 gün kala 1 ton .300 kilo ağırlığın da ve 18 bin tl fiyatı ile Bafra Kapalı Canlı Hayvan Pazarın da Tosun Paşa isimli kurbanlık cüssesiyle ve fiyatı ile birinci sırada yer aldı.

Tosun paşa isimli kurbanlık ise bin üçsüz kiloda ve 18 bin liradan alıcısını bekliyor. Hasan Saygılı isimli satıcı, " Kurban alacak olan alıcılarımız kurbanlığın en büyüğünü alsınlar. Büyük hayvanın alıcısı az olduğundan fiyatları da normal et kilogramı fiyatının daha altında bir fiyattadır.

Tosun paşa lakaplı kurbanlığın sahibi Hasan Saygılı ise bin üçsüz kiloda Bafra Kapalı Canlı Hayvan Pazarının kilosu ve cüssesiyle en büyük hayvanı olan Tosun Paşamızın fiyatı da kendisi gibi özel şu an 18 bin liradan ona alıcısını çıkmasını bekliyoruz. " Kurban alacak olan alıcılarımız kurbanlığın en büyüğünü alsınlar. Büyük hayvanın alıcısı az olduğundan fiyatları da normal et kilogramı fiyatının daha altında bir fiyattadır.

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER