BAFRA TSO ANTALYA GIDA FUARIN’DA

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 15-18 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen ANFAŞ FoodProduct Antalya 24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarına katıldı.

BAFRA TSO ANTALYA GIDA FUARIN’DA

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 15-18 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen ANFAŞ FoodProduct Antalya 24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarına katıldı.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Antalya Expo Center’da 40.000 m2 kapalı alanda gerçekleştirilen, Türk Gıda firmaları ile birlikte 15 Ülkeden 400’ün üzerinde Ulusal ve Uluslararası katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sergilediği Türkiye’nin en büyük Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı, 42 Ülkeden 1500’ün üzerinde yabancı toplamda 50.000 profesyonel ziyaretçi ile gerçekleştirilen Fuar organizasyonuna katıldı.
Katılımcı firmalar yüzlerce katılımcının en son ürün, hizmet ve teknolojilerini görerek sektördeki yeniliklerden haberdar olma fırsatı, fuar kapsamında düzenlenen etkinlikler aracılığıyla sektörel bilgi akışından faydalanma şansı ve Gıda ve içecek üreticisi ve gıda sektörü profesyoneliyle bir araya gelerek yeni iş bağlantıları kurma olanağına sahip oldular.

Organizasyona katılan Firmalar ile İstanbul Tarım A.Ş ve ÇEKOK paketleme tesisi ziyaret edildi.
Dünyanın en modern ve entegre tesislerinden bir tanesi olan İstanbul Tarım A.Ş. firmasına yapılan ziyarette; 140 dekar sera alanı, tohum işleme üniteleri, labratuarlar, depolama alanları, idari bina ve sosyal tesisleri ile sebze tohumlarının ıslahı, denemesi ve üretimi konularında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza AKINCI tarafından bilgiler aktarıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Bafra’da hayata geçirilmesi planlanan ve yatırım kararı alınan Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgiler aktardı. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan toplantıda, Bafra TSO Başkanı Başar İstanbul Tarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza AKINCI’yı kurulacak olan Sera OSB’ye yatırım için davet etti.

Ziyarete Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim SÜZEN, Bafra TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan KALAY, Bafra TSO Sanayi ve Dış Ticaret Memuru Alişan DERECİ ve Fuar Organizasyonuna katılım sağlayan Üyeler yer aldı. 
















Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 19:29

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER