Bafra Turizm Fakültesinde Akademik Yılı açılışı

Samsun`un Bafra İlçesi  Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde 2017-2018 Akademik Yılı açılışı yapıldı.

Bafra Turizm Fakültesinde Akademik Yılı açılışı

Bafrahaber - Samsun`un Bafra İlçesi  Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde 2017-2018 Akademik Yılı açılışı yapıldı. Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde yapılan programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın, “ Öncelikle yeni öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Kurtuluş Savaşı`nın başlatıldığı ve tarihe konu olan bir şehirde eğitim hayatınızı devam ettirdiğinizi unutmayın. Samsun kültürel ve tarihi değerlere sahip bir şehir. Bu sene ilk mezunlarımızı verdik. Ve yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Sizlerle öncelikle bir Bafra gezimiz olacak. Tarihi ve turistik yerlerini gezeceğiz. Sonra ise Samsun`un Tekkeköy İlçesi`nde yapılacak olan Tarım fuarına katılarak bilgiler edineceğiz. Bizim için başarı dolu bir yıl geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Aydın`dan sonra konuşan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “Bafra sizler için mükemmel bir şehir. Buraya geldiğiniz için şanslı olmalısınız. Benim sizlere tavsiyem okul hayatınızdan sonra bile olsa mutlaka dil öğrenin. Bu sizler için iş hayatınızda çok faydalı olacak. Bafra`da dağlarımız var, ovamız var, keş cennetimiz, denizimiz var. Tarihi birçok eserlerimiz var. Burada çok ileri düzeyde eğitim alacağınızdan şüphemiz yok. Ben yeni eğitim ve öğretim yılınızı tebrik ediyorum” dedi.

Program konuşmaların ardından müzik dinletisi ile son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER