İyi Parti Bafra ilçe Başkanı İpek Çelebi oldu

İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş'ın Bafra Belediye Başkanı Aday Adayı için görevinden istifa etmesi üzerine boşalan İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığına Bafra tarihin de ilk yaşanarak bir bayan olan İpek Çelebi'yi Parti Başkanlığına getirdi.

İyi Parti Bafra ilçe Başkanı İpek Çelebi oldu

Biri erkek biri kız olmak üzere iki evladı olan İpek Çelebi akşam saatlerin de ilçe başkanlığın da toplanan İyi Parti Yönetim Kurulu Üyelerini oy birliğiyle İyi Parti Bafra İlçe Başkanı olarak seçildi. Yönetim Kurulu olarak seçilmiş bir bayan arkadaşımız olan İpek Çelebi'ye başta Genel Merkez ve Samsun İl Yönetimi memnuniyetlerini ile teşekkürlerini İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığına ilettiler.

İyi Parti Bafra Ilçe Başkanlığına seçilen İpek Çelebi ise; Bafra tarihinde 2.bayan ilçe başkanı olarak Yönetim Kurulundaki değerli arkadaşlarımın ortak kararıyla İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığına getirildiğim için onlara ve partililerime teşekkür ediyorum. Burada ayrı parentez açarak eski İlçe Başkanımız şimdi Bafra Belediye Başkan Aday Adayımız Zafer Bektaş'a hem şimdiye kadar partimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca şu an İyi Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adaylarımız Zafer Bektaş'a ve iş adamı Rızvan Aksoy'a da bu kutsal yolda başarılar dilerim, burada kararı da Genel Merkezimiz verecek bu karar da hem Bafra hem İyi Parti kazanacak. Ülkem ve Bafra için Her şey İYİ Olacak bunu biliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orta Adamı
Orta Adamı - 5 yıl Önce

Keşke bir Kadın Belediye başkanı da çıkarabilse Bafra.

İpek Hanımı kutluyorum başarılar diliyorum kendisine...

SIRADAKİ HABER