SEYYAH TURİZM AÇILDI

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Seyyah Turizmin açılışını Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve TSO Başkanı Göksel Başar yaptı.

SEYYAH TURİZM AÇILDI

bafrahaber  Samsun`un Bafra İlçesi`nde Seyyah Turizmin açılışını Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve TSO Başkanı Göksel Başar yaptı. Bafra İlçesi Emirefendi Mahallesi Emirefendi Bulvarında açılan Seyyah Turizmin açılışına ilgi oldukça büyüktü. Turizm Şirketinin açılışını Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve TSO Başkanı Göksel Başar yaptı. Açılışta konuşan Seyyah Turizm Şirketi sahibi Ömer Er, “ Öncelikli hedefimiz Bafralıya Bafra`yı gezdireceğiz. Bir sonraki hedefimiz ise Bafra`mızı dışarıya tanıtacağız. Turizm ve düzenleyeceğimiz organizasyonları hazırlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.  Kuş Cenneti, Kızılırmak Havzası, yamaç paraşütü tepesi, asar kale gibi coğrafimizi ve 7 bin 500 yıllık tarihimizi iç ve  dış turizme açarak hizmetlerinize sunacağız. Bafra`mıza hayırlı olsun” dedi.

Program konuşmanın ardından yapılan ikramlar ile son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 16:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir
Kadir - 6 yıl Önce

Allah bereket versin inşAllah ömer abi

Orta Adamı
Orta Adamı - 6 yıl Önce

Bafra'nın ihtiyacı olan bir firma fakat, diğer iş kollarında olduğu gibi bu kardeşimizde para kazanmaya başladığında diğerleride aynı iş koluna hucum etmese iyidir, çiğköfte furyası gibi olmaz inşAllah.

SIRADAKİ HABER