BİZDEKİ HAYALLER KAF DAĞINI DA GEÇTİ !

Ah ne hayaller kurmuştuk biz bu 1. Lig' dn Süper' e rahat çıkarız diye ! Çıktık mı çıktık ama nasıl çıktık; elbetteki genç bir futbol cambazı Altınordu' dan kendi sahamzda yediğimiz 2 golle dışarı çıktık !

Aslında; bu Kafdağından bile fazla hayalleri kuranların kim olduğu belli, kimmiş bunlar; başta maalesef Ertuğrul bey hocamız, kendilerini maçlara tam kafaca, bedence ve ruhca, inançla veremeyen futbolcular ve daha sonra ise, zaten herkes kimler olduğunu biliyor !

Bu kadar ağır bir yeniginin ve ağır bir darbenin etkilerinden hâla kurtulamadık ve içimiz kan ağlayıyorken; eller bizim bu hâlimize gülüp geçiyor ! Gerçekten de sen 70 puanla ligi bitir, 3. ol ve Play-Off' ta, kadrosunda hiç yabancı futbolcu olmayan; gerek İzmir gerekse de Samsun deplasmanında, bizi saf dışı bırakan Altınordu' ya elen, tabi ki Altıordu' yu asla küçümsemiyor ve tebrik ediyoruz.

Altınordulu bu genç delikanlılar; aslanlar gibi mücadele ettiler. Maçtansonra bizimkiler şaşkınlıktan ve üzüntüden yerlere yatıp gözyaşı döktüler fakat artık çok geçti ve " Atı alan çoktan Üsküdar' ı geçmiş " ve İzmir marşıyla evinin yolunu tutmuştu !

Ne kadar sevinseler, ne kadar övünseler; yerden göğe kadar haklılar. Şimdi Ertuğrul hocamız; valizini toplayıp Başkan Yıldırım' ın yanına gitmiş diyorlar. Ne konuşurlar ne karar verirler bilemeyiz ama bildiğimiz tek şey; gelecek sezon işimiz çok daha zor olacak.

Zirâ; Süper Lig' den düşen Gençlerbirliği, Ankaragücü, Denizlispor ve Büyükşehir Erzurumspor gibi; Süper Lig tecrübesi yaşamış çok sayıda deneyimli oyunculara sahipler!

Şimdi diyeceksiniz ki; bizim elimiz armut toplamıyor ya ! Doğru ama eğer bu yeni sezonda da çok daha kaliteli, forması ve takımı, şehri ve taraftarı için mücadele edecek oyuncular bulamazsak, elimizdekilerle yetinmeye kalkışırsak çok zorlanırız !

Tamam; artık herşey bitti, Süper Lig ve Play- Off macerası sona erdi fakat herşey bitmedi. Yeter ki oynadığı futbolun, terlettiği formanın hakkını veren oyuncuları transfer edelim. Yoksa; yine hüsran olabilir sonuç!

Bugünden tezi yok; yeni sezon çalışmaları, transferleri, hoca seçimi yapılmalı ve özellikle de yepyeni ve işi bilen bir ekiple yola çıkılmalı. Artık Samsun ve Samsunlular bu takımı Süper Lig' de görmek istiyor. Başka bir sonuç bizleri sadece çok üzer ve yine kahreder !

Yeni sezonun şimdiden takımımız için hayırlara vesile olması dileğiyle saygılar sunuyorum.

YORUM EKLE