banner223

Canik’te yeni zabıta noktaları hizmette

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde hizmet ve kontrol ağını genişletmeye devam ediyor.

Canik’te yeni zabıta noktaları hizmette

Canik Belediyesi, ilçede vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için, belediye hizmet binası dışında ilçede iki ayrı noktaya daha zabıta noktası koydu. Zabıta hizmet noktalarından ilkini Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Mesut Birinci Caddesi’nde vatandaşların hizmetine sunan Canik Belediyesi, ikinci Zabıta hizmet noktasını Belediyeevleri Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’ne koyarak vatandaşların hizmetine sundu. Zabıta noktalarında görevli belediye zabıtaları, bu bölgelerde yaşayan vatandaşların şikâyet ve taleplerine cevap verecek.

Hedef, Kaliteli Hizmet

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında zabıtaların, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmeleri amacıyla belediye hizmet binasında bulunun zabıta merkezine ek olarak, insan yoğunluğunun daha çok olduğu, daha işlek caddeler olan Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Mesut Birinci Caddesi ve Belediyeevleri Cengiz Topel Caddesi’ne zabıta noktaları koyduklarını ifade etti.

Güçlü İletişim

Başkan Sandıkçı, “Canik halkına hizmetin en iyisini sunmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği, sağlığı ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için faaliyete geçirilen zabıta noktalarımızla vatandaşlar ve zabıtalar arasındaki iletişimin daha da güçlü olmasını hedefliyoruz” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER