banner221

DAİMA SPOR DAİMA GENÇLİK

Canik belediyesi sağlıklı yaşam sağlıklı nesil sloganıyla çıktığı yolda, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak fiziksel zihinsel anlamda zinde tutmak için birçok amatör branşta destek olmaya devam ediyor.

DAİMA SPOR DAİMA GENÇLİK

Canik belediyesi sağlıklı yaşam sağlıklı nesil sloganıyla çıktığı yolda, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak fiziksel zihinsel anlamda zinde tutmak için birçok amatör branşta destek olmaya devam ediyor. Canik belediyesi bünyesinde amatör branşlarda 10’un üzerinde branş ve 1000’nin üzerinde lisanslı sporcusuyla Canik’in gençlerine spor yaptırıyor. Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü bünyesinde Spor birimi kurulu tarafından yürütülen çalışmalarda hem geleceğe daha güvenli ve sağlıklı bakan bir nesil hedeflenirken, bir yandan da başarılı olan gençlerimizin önünü açarak destek vermeye devam ediyor.

Spor Alanlıları Artacak

Dünya’da ses getiren sporcuların yetişmesi en büyük hedeflerimiz diyen Başkan Sandıkçı; “Spor alanlarını Bölgemizde spor alanlarının sayısını daha da arttırılacak, hedef kitlemizi geliştirecek çalışmaları başlattık. Her mahallede farklı spor alanlardan bütün gençliğin faydalanabileceği spor alanları oluşturmak öncelikli görevlerimizden birisi olacaktır. Bu spor alanlarında başarılı ülkemiz ve Dünya’da ses getiren sporcuların yetişmesi en büyük hedeflerimizdendir.” Dedi.

“Gençlik Varsa Gelecek Var”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; “Bölgemizde bulunan, sporun her alanında çalışan gençlerimize destek oluyoruz bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Sporu, gençlerimiz ile iletişimde bir araç olarak kullanırken, spor yapma kültürünü geliştirerek hayatın her alanında yayma gayreti içerisinde olacağız. Bizler neslimizin inşasını yaparken hem yol gösterici hem de gençlerimizin önündeki engelleri bertaraf ederek, vatanına, milletine, geleceğine sahip çıkan gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. “Gençlik varsa gelecek var” sloganıyla daima gençlerimizin yanındayız.” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER