Ak Yatırım ve TradeAll TR’ye uluslararası ödül

- Ak Yatırım Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Alphan Akiz:- "Yatırımcılarımızı karlı yatırımlara yönlendiriyoruz. Bu işi layıkıyla yaptığımız da uluslararası bir yayın grubundan 4 yıl üst üste prestijli bir ödül olan 'Türkiye’nin En İyi Aracı Kurumu' ödülü alıyoruz"

Ak Yatırım ve TradeAll TR’ye uluslararası ödül

İSTANBUL (AA) - Ak Yatırım, Global Banking & Finance Awards’da üst üste dördüncü kez "Türkiye’nin En İyi Aracı Kurumu" seçilirken, TradeAll TR de "Türkiye’nin En İyi Yatırım Uygulaması" ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ak Yatırım Menkul Değerler, dünyanın önde gelen bağımsız finans yayınlarından Global Banking and Finance Review tarafından düzenlenen, finans sektöründeki yenilikçi, başarılı, stratejik ve ilham verici değişimleri ödüllendiren Global Banking & Finance Awards 2022'de "Türkiye’nin En İyi Aracı Kurumu" seçildi.

Global Banking & Finance Awards 2022'de bir ödül de TradeAll TR’ye geldi. TradeAll TR, "Türkiye’nin En İyi Yatırım Uygulaması" seçildi. 2021 Nisan Ayı’nda sermaye piyasalarıyla buluşan TradeAll TR kısa sürede yatırımcılar tarafından tercih edilen bir uygulama olurken, mobil, masaüstü ve web platformlarından ulaşılabilen bir yapısı bulunuyor.

React native altyapısı, gelişmiş emir sistemi, Ak Yatırım Araştırma Notları, gündemin nabzını tutan bildirimler, teknik analiz ekranı ve model portföy önerilerinin okunabildiği uygulama Google Play Store, IOS App Store ve Huawei App Gallery’den mobil cihazlara indirilerek yatırımcılara hizmet sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ak Yatırım Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Alphan Akiz, Ak Yatırım olarak 1996'dn bu yana sermaye ve döviz piyasalarının nabzını tuttuklarını belirterek, "Yatırımcılarımızı karlı yatırımlara yönlendiriyoruz. Bu işi layıkıyla yaptığımız da uluslararası bir yayın grubundan 4 yıl üst üste prestijli bir ödül olan 'Türkiye’nin En İyi Aracı Kurumu' ödülü alıyoruz. Doğru bildiğimiz işimizi yapmaya devam edeceğiz. Ödüllerimiz de bunu yaptığımız gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, İngiltere merkezli Global Banking and Finance Review Dergisi, 200’den fazla ülkede okunuyor. Global Banking & Finance Awards, 2011'den bu yana bankacılık, döviz, sigorta, hedge fonlar, emeklilik fonları, kurumsal yönetim, aracılık ve borsalar, proje finansmanı, ikili opsiyonlar, yatırım yönetimi, teknoloji, varlık yönetimi, İslami finans, borsa yatırım fonları, gayrimenkul, kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında veriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER