banner221

Emre Şahinol hakkında merak edilen soruların cevapları. Kaç yaşında? aslen nereli? kariyeri, kısaca biyografi ve hayatı.

1981 yılında aslen Samsun’un Bafra ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk okulu Fatih İlkokulu’nda Ortaokul tahsilini ise Bafra Atatürk okulunda tamamlamış liseyi ise Bafra Endüstri Meslek Lisesi’nde okumuştur.

Okul yıllarında hayal ettiği mesleği olan muhabirlik yapmak istemiş ve bu nedenle eğitim hayatını liseden sonra sonlandırmıştır. Ardından gazete, radyo, televizyon sektörüne giriş yapan Emre Şahinol, ilk olarak muhabirlik hayatına memleketi Baf’da yerel bir haber sitesi olan bafrahaber’de başlamıştır. 

20yaşında iken başlandığı mesleğine sımsıkı sarılan Şahinol, zorluklar içinde yetişmiş ancak nereden geldiğini hiç bir zaman unutmamıştır. Her kese yardımcı olan ve sevilen bir karaktere sahip olan genç muhabir daha sonra sırasıyla, samsun gazetesi, samsun canlı haber, Anadolu Ajans Samsun Bölge Muhabirliği, Ellibes Medya Grupta haber müdürlüğü yapmıştır. Yaptığı çeşitli haberler ulusal ve yerel basında yer bulmuş adını birçok mecrada öne çıkartmıştır.  Emre Şahinol, yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile de bir çok habere konu olmuş birçok projede yer almıştır. Ayrıca Şahinol Türk Kızılay madalyalı gönüllüsü, Afad Gönüllüsü, Tamga Arama Kurtarma Gönüllüsü olarak da memleketine hizmet etmekte.

Şahinol halen, Barış Medya Grup, Yedi Kemer Dergisi ve Barış Tv. Yayıncılık A.Ş’inde haber müdürlüğü yapmakta

Emre Şahinol, evli ve bir kız çocuk babasıdır.