banner221

"Eser Ve Hizmet Siyasetine Odaklıyız"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ilçesinde çeşitli programlar gerçekleştirdi.

"Eser Ve Hizmet Siyasetine Odaklıyız"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ilçesinde çeşitli programlar gerçekleştirdi.

İlçe gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik ilçesinde çeşitli ziyaretler yaptı. AK Parti ilçe binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, İlçe başkanı Mahmut Gençay'dan parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra, Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı makamında ziyaret eden Yılmaz, istişarelerde bulundu.

Ev ve mahalle ziyaretleri de gerçekleştiren Yılmaz, "Canik ilçemiz büyük bir koordinasyon içinde her alanda gelişimini sürdürüyor. Şehrimize, halkımıza hizmet noktasında herkes büyük gayretler gösteriyor." dedi. Canik'in büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşadığına dikkat çeken Yılmaz,  hem merkezi hükümet, hem de yerel yönetimlerin yürüttüğü başarılı çalışmaların süreci hızlandırdığını kaydetti.

"AK Parti her zaman eser ve hizmet siyasetine odaklanarak hedeflere koşmayı ön planda tutmuştur." diyen Yılmaz, "19 yıldır ülkemiz eser ve hizmet siyaseti ile yönetiliyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği büyük vizyonu hepimiz, tüm yöneticilerimiz harfiyen uygulamalıyız. Şehirlerimiz de, ilçelerimiz de bu yönde büyük bir özveri ve gayretler sergileniyor. Canik ilçemizde  belediyemiz, teşkilatımız bu vizyona odaklı. El ele kentimizin daha ileri taşınması için ne gerekiyorsa yapacağız. " diye konuştu.

Programda, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Zehir'de hazır bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER