Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Çevik'e ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Kasımlı Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik'i ziyaret etti.Çevik, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak'da düzenlenen il şampiyonasında 2'inci ve Sinop bölge...

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Çevik'e ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Alaplı Kasımlı Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik'i ziyaret etti.

Çevik, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak'da düzenlenen il şampiyonasında 2'inci ve Sinop bölge elemelerinde gurup 3'üncüsü olan okulu tebrik etti.

Okullardaki spor faaliyetlerine önem verdiklerini ifade eden Çevik, şöyle konuştu:

"Takımımız Alaplı'da okullar arası şampiyonluğun ardından ilde düzenlenen şampiyonada 2'inci olarak gurup elemelerine katılmaya hak kazanmıştı. Takım, Sinop'ta düzenlenen elemelerde gurubunda 3'üncü oldu. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Okul müdürümüz Erdal Yılmaz ve müdür yardımcımız Bahattin Duman hocamıza da başarılı öğrenciler yetiştirdikleri içinde çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize bundan sonra katılacakları turnuvalarda başarılar diliyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin her zaman yanlarındayız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER