Arakan'da Müslümanlara uygulanan şiddet olayları

AMASYA (AA) – AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Zulüm dünyanın her tarafında bir şekilde hayat sahası buluyor. Bu noktada dünyadaki bütün mazlumların umudu olarak Türkiye Myanmar’da, Suriye’de, Somali’de,...

Arakan'da Müslümanlara uygulanan şiddet olayları

AMASYA (AA) – AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Zulüm dünyanın her tarafında bir şekilde hayat sahası buluyor. Bu noktada dünyadaki bütün mazlumların umudu olarak Türkiye Myanmar’da, Suriye’de, Somali’de, Irakta’da ve Filistin’de de bütün mazlumların yanında." dedi.

Ecertaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve bakanların, Bangladeş’e giderek Türkiye’nin mazlumlara karşı duruşunu bütün dünyaya karşı gösterdiğini söyledi.

Türk milletinin tarih boyunca mazlumların yanında olduğunu ifade eden Ecertaş, şunları söyledi:

"Zulüm dünyanın her tarafında bir şekilde hayat sahası buluyor. Bu noktada dünyadaki bütün mazlumların umudu olarak Türkiye Myanmar’da,Suriye’de,Somali’de,Irakta’da Filistin’de de bütün mazlumların yanında. En son Arakan örneğinde olduğu gibi Türkiye mazlumların yanında. Biz böyle bir Cumhurbaşkanına ve böyle bir ülkeye sahip olduğumuz için ve onlara sahip çıkan bir halka sahip olduğumuz için rabbimize şükrediyoruz."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER