Erhan Usta’dan, Bakan Kılıç’a el cevap

Gazeteci Abdullah Özdemir’in sorduğu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç geçtiğimiz günlerde, ‘elinde belge olan konuşsun , konuşmayan namerttir diye bir açıklaması oldu, bu konuyla alakalı neler söylemek istersiniz. sorusu üzerine MHP grup Başkan vekili ve MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta şu açıklamalarda bulundu.

MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, “Sayın bakan gençliğin sorunlarına baksın. Bu ülkede 8 yaşında çocuklar bonzaiden ölüyor.

O sorunlara baksın benimle polemik yapmasın” dedi.

Usta  daha sonra, Ben Samsun için uğraşıyorum. Medikal Kümelenme ile ilgili verdiğim önergeye Samsun Ak Parti Milletvekilleri hayır parmağı kaldırdı. Trabzon ve Zonguldak milletvekilleri koydurdu onlar hayır verdiler onun cevabını versin. Gençliğin sorunlarına baksın sayın bakan çok ayıp oluyor böyle şeyler. Biz FETÖ ile mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Ama çok adaletsiz şeyler oluyor. Çaycı ile çorbacı ile uğraşıyoruz ama siyasi ayağına dokunmuyoruz. Hiç mi FETÖ`cü siyasi yok. Her tarafa girmişte siyasete girmemiş mi?

Büyükşehir Belediye başkanlarına küçük Belediye Başkanlara hiç birine bulaşmamış mı? O mücadelenin başlaması lazım. Sayın bakan bize kendisine yakışmayan bir şekilde cevap vermiş. Ama daha sonra ben gereken cevabı vereceğim” dedi.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 01:24

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER