Karabük'te eğitime Kovid-19 düzenlemesi

KARABÜK (AA) - Karabük'te yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında kentte ana sınıfı, ilkokul, 8. ve 12. sınıflar hariç uzaktan eğitime geçildiği bildirildiValilikten yapılan yazılı açıklamada, tüm okul öncesi eğitim...

Karabük'te eğitime Kovid-19 düzenlemesi

KARABÜK (AA) - Karabük'te yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında kentte ana sınıfı, ilkokul, 8. ve 12. sınıflar hariç uzaktan eğitime geçildiği bildirildi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8. ve 12.sınıflarda eğitim yüz yüze ve seyreltilmiş olarak devam edileceği belirtildi.

Özel gereksinimli öğrenciler için hizmet veren özel eğitim okul ve sınıflarda tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edileceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim uygulamasına, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda tam zamanlı uzaktan eğitime geçilmiştir. 8. ve 12. sınıflar ile mezunlara yönelik düzenlenen destekleme ve yetiştirme kursları, hafta içi ve hafta sonu da dahil devam edecek. Lise hazırlık, 9, 10. ve 11. sınıflarımızda uzaktan eğitime geçiş yapılacaktır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER