Karabük'te seçim çalışmaları

KARABÜK (AA) - Karabük'te MHP ve CHP il başkanlıkları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Eflani ilçesinde MHPli adayların seçim çalışmalarına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Adem Kar ve partililer katıldı....

Karabük'te seçim çalışmaları

KARABÜK (AA) - Karabük'te MHP ve CHP il başkanlıkları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Eflani ilçesinde MHPli adayların seçim çalışmalarına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Adem Kar ve partililer katıldı.

MHP Karabük milletvekili adayları Seyit Ahmet Karabacak, Çetin İpek ve Ahmet Dönmez Kaymakam Sinan Aşçı ve kaymakamlık çalışanlarını ziyaret ederek daha sonra pazar ve çarşı esnafını gezdi.

Vatandaşlar sohbet eden MHP heyeti 24 Haziran seçimleri için partilerine destek istedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük'e yapılacak havaalanının Eflani'de olması gerektiğini ifade etti.

Havaalanın ilçeye hareketlilik getireceğini belirten Vergili, "Her şeyden önce havaalanı Eflani'de olsa Eflani'ye gelen kişi sayısı yaz-kış 2-3 bin kişinin altına düşmez. Bütün bunların gerçekleşebilmesi için de 24 Haziran'da desteklerini bekliyoruz." diye konuştu.

- CHP

CHP Karabük milletvekili adayları Hüseyin Avni Aksoy, Sedat Karaoğlu ve Gülsün Beniç, seçim çalışmaları kapsamında Şirinevler Mahallesin'de esnaf ziyareti yaptı.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Vatandaşları verdikleri destekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Çakır, "Eğer biz ‘biz’ olursak beraber olursak Karabük'te başaramayacağımız bir şey yok. Bugün gördük ki, sizlerin desteğiyle 24 Haziran seçimlerinde önce Karabük sonra Türkiye'de de başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Birlik olursak aşamayacağımız engel yok." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER