banner223

Mudurnu'da yayla turizmine yoğun ilgi

BOLU (AA) - Yurt içinden ve yrut dışından gelen tatilciler Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yayla turizmine yoğun ilgi gösteriyor.Mudurnu'ya bağlı Taşkesti Beldesi Pürenli Yaylası'na gelen tatilciler, yaylada açan çiğdemler arasında...

Mudurnu'da yayla turizmine yoğun ilgi

BOLU (AA) - Yurt içinden ve yrut dışından gelen tatilciler Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yayla turizmine yoğun ilgi gösteriyor.

Mudurnu'ya bağlı Taşkesti Beldesi Pürenli Yaylası'na gelen tatilciler, yaylada açan çiğdemler arasında çadır kurarak yaylada konaklayabiliyor. Tatilciler, yaylada açan çiğdemler arasında yürüyüş ve piknik yaparak tatillerinin keyfini çıkartıyor.

Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldeye ait yaylaların doğal güzelliği ve derelerden akan sularla insanı büyülediğini belirterek, "Bölgemizin turizme açılması için projelerimiz var. Doğayı bozmadan çadır, bungalov evler ile insanların yayla hasretlerini giderebilmelerini sağlamak istiyoruz. Yaylalar Taşkesti beldesine 10 kilometre mesafede ve bağlantı yolları yapılmakta. Abant, Akyazı, Nallıhan, İstanbul ve Ankara'ya ulaşım imkanı var." dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER