banner223

Tıbbi cihaz desteğinde bulunanlara teşekkür belgesi verildi

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yaptıkları bağışlarla İl Sağlık Müdürlüğüne PCR test cihazı, yüksek akışlı oksijen cihazı ve hastabaşı monitörü kazandıran kurum,...

Tıbbi cihaz desteğinde bulunanlara teşekkür belgesi verildi

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yaptıkları bağışlarla İl Sağlık Müdürlüğüne PCR test cihazı, yüksek akışlı oksijen cihazı ve hastabaşı monitörü kazandıran kurum, kuruluş ve firmalara teşekkür belgesi verdi.

Valilik makamında gerçekleşen törende konuşan Gürel, Türkiye'nin Kovid-19 salgınına karşı mücadelede devleti ve milletiyle takdire şayan bir çalışma örneği sergilediğini söyledi.

İş insanları, sanayiciler ve meslek kuruluşlarının da desteğiyle salgının kontrol altına alınmasında büyük yol kat edildiğini belirten Gürel, "Bu mücadelemizde, hastalığın teşhisinde ve tedavisinde büyük öneme haiz tıbbi cihazları ilimize kazandırarak halk sağlığımıza vermiş olduğunuz kıymetli desteğiniz için müteşekkir olduğumu bildirir, çalışmalarınızda sağlık ve esenlikler dilerim." dedi.

Vali Gürel, törende, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier'e, Karabük Özel Sektör Demir-Çelik Haddecileri Derneği Başkanı Pehlivan Baylan'a, KARDEMİR AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altundağ'a, Boskay Metal Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bostancıoğlu'na, Öz Metal Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ile Sönmezler Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sönmez'e teşekkür belgesi takdim etti.

Törene, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ve Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nihat Yılmaz da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER